torstai 31. lokakuuta 2019

Netissä roikkuja

Postauskuvan hakua Pixabaysta.
En aikonut, en tätä, ihan oli muuta mielessä, kirjakin ihan vieressä ...

Vaan minkäs minä voin, jos Jael kertoo tarinan Tel Avivin kauppakeskuksen Peking-esittelystä. Pitäähän minun käydä katsomassa, missä siellä ollaan.

Ja niin sitä mennään mapsilla Kiinaan ja Israeliin, ohimennen Syyriaan ja Irakista Pietariin, kun sekin siinä matkalla, ja taas takaisin blogeihin ja tietysti on vilkaistava myös Facebook, Insta ja Twitter, Ylen uutiset ja muutama muu.

Ja sitten tulee juttu liito-oravasta vessanpöntössä, joka pakko selvittää ja miten ne pikkuiset tähän aikaan vuodesta muutenkaan, miten ne elävät liito-oravat pikkuiset polot.

Ja tietysti löytyy Hesarista taas niin mielenkiintoinen ... koko päivä tässä menee.


Oivoi. Olen nettitietofriikki, someriippuvainen ja liian lepsu.

 ...

Tällaista mietin tänään.
Kiitos kun käväisit, 
tule pian uudestaan!

Mukavaa, jos ehdit myös jonkun sanan kommenttia kirjoittaa  ... 😊6 kommenttia:

 1. Aika monta juttua tulee netistä katsottua. Nyt hieman enemmän mietin, mitä katson. Kun tämäkin kuulemma kuormittaa ilmastoa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijjjoi, niiinpä. Netistä on helppo löytää tietoa nopeasti, mutta sitten se samalla koukuttaa etsimään sitä turhaankin, ja aikaa kuluu ja luontoa kuluu.
   Kohtuus olisi paikallaan tässäkin.
   Mukavaa päivää sinulle, Kirsti. Ei roikuta täällä liikaa :)

   Poista
 2. Mitä tekisimmekään ilman nettiä... Ennen roikuin enemmän tietokoneen ruudun äärellä,nykyään puhelimen näyttö riittää. Mutta pitää tosiaankin olla tarkkana ettei liitoittele. Minulta on muutaman kerran palanut kakkukin kun unohduin surffaamaan;D OIkein hyvää marraskuuta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttaa kuulla, että tätä ongelmaa esiintyy muillakin. Ei netistä eroonkaan enää pääse, sen kanssa on tultava toimeen, mutta itsekuria se vaatii ja muuta mukavaa tekemistä väliin.
   Mukavaa lämpöistä marraskuuta sinnekin kauas! Kiva että poikkesit, Jael.

   Poista
 3. Näinpä. Hurja vauhti ja kiihdytykset sinulla netissä. Minä kun olen tällainen digiblondi, en ole päivässä montaa tuntia netissä, somessa. Keskimäärin kolme tuntia. Silmät väsyy ja pää tulee kipeäksi, jos tujotan näyttöä liian pitkään. Viikonloppuisin olen yleensä täysin netitön.Koneella nykyisin lähinnä kirjoitan. Muuten, tuo liito-oravajuttu oli todella ihmeellinen ja outo. Vessanpöntöstä kurkistaa liito-orava. Huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietokoneella menee minulla helposti monta tuntia, kun sillä niin paljon kaikkea muutakin tehdään. Minä myös kirjoitan ja se venäjän kielen opiskelu on netissä osittain sekin. Aina on netti ja some äärellään. Ja sitten ne liito-oravat 😁.
   Kiitos kommentista, Marja, ja nyt kirja käteen ja rauhallista iltaa!

   Poista