lauantai 17. elokuuta 2019

Kuusi kuvaa kesästä

Runnin peltojen kukkaistuoksu.

Nappasin kiinni Kirsti Kaijan Mummon päivitykset -blogissaan jättämään mielenkiintoiseen haasteeseen, jonka alku löytyy Suvi Maaritin blogista Arjen Suklaasuukkoja. Haasteena on valikoida kesäkuvista ne kaikista tunnelmallisimmat ja rakkaimmat muistot.

Kesäillat. Tässä kuva yhdestä parhaimmista.

Minunkin kesässäni parasta ovat lapset ja ystävät, joiden kanssa olen saanut kokea tänäkin kesänä monta ihanaa hetkeä. Näissä tunnelmissa on aina mukana joku heistä. Yllä oleva kuva tyttärestä Pielisen rannalla on yksi ihanimmista kesämuistoista.

Myös P:n kanssa harjoittelin jakamatonta toisen huomioimista ilman kännykän näpläystä.

Parisuhdetta huolsin Naantalissa. (Kassissa uimavehkeet.)
Taidetta ihastelin miehen kera Sara Hildénin taidemuseossa Tampereella. (Taulu on Minna Jatkolan Pakettimatkalla.)
 
Urbaanihumpan tahtiin nytkyteltiin Jyrkkäkoskella. (Herralan kartano on kokemus jo sinänsä.)

Vanhanajan kesä Lieksassa, heinät seipäillä ja perunat maassa

Yksikään kesä ei ole mitään ilman Lieksaa, josta viimeinen kuva. Lieksassa on muistoja, läheisiä ja ystäviä, ja siksi siellä on aina aito kesätunnelma. Kuvassa voisi olla myös kauniita Pielisen ja Lieksanjoen rantoja, mutta valitsin tuon yllä olevan Pielisen museon kuvan. Siinä on muistoja myös äitini ja isäni lapsuudesta asti.

Tämä kesä meni nopeasti ohi, mutta onneksi on kuvia, joista näkee että se sentään oli. Kesän parhaita hetkiä on ihana muistella. Kiitän Suvi Maaritia kivan haasteen alullepanosta ja Kirstiä sen edelleen jakamisesta ja annan tämän nyt eteenpäin teille kaikille, jotka haluatte siihen osallistua.

...

Tällaista mietin tänään.
Kiitos kun käväisit, 
tule pian uudestaan!

Olisipa kiva, jos ehdit jonkun sanan kommenttiakin kirjoittaa  ... 😊

8 kommenttia:

 1. Ihana kesä on ollut teillä 😊 Hieman haikeaa kun alkaa olla ohitse, mutta onneksi syksyllä myös voi tehdä kaikkea kivaa (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi Maarit kommentista. Haikea olo on minullakin. Kesä on aina liian pian ohi. Toivotaan lämmintä elokuun loppua ja pehmeää laskua syksyyn.
   Hienoa, kun poikkesit vierailulle, aurinkoista viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Ihania kesäisiä kuvia. En ole muutamaan vuoteen ollut Suomessa kesällä,vaan syksyllä tai keväällä, mutta kesällä Suomi on kyllä kauneimmillaan 💚🌺🌹🌷Kaunista viikonloppua 🌻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jael. Suomi on kesä :D - niin se joskus tuntuu. Heräämme eloon.
   Kiva kun kävit kommentoimassa, ihanaisen mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 3. Suloinen ja aito tuo kuva sinusta ja miehestäsi. Teillä on selkeästi yhä romanttinen suhde.
  Kauniita kuvia kaikki. Ensimmäisessä kuvassa olet saanut pilvet hienosti ja taitavasti mukaan. Oi, ihana kesä ja nyt ollaan jo syksyn reunalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja suloisista kuvakehuista, tuo "romanttinen" kuulostaa niin ihanalta, vaan oltiinkin me Rakkaudenpolulla :D . Kesä on suloista aikaa.
   Vielä on hetki kesää jäljellä; lämmintä, kepeää viikonloppua sinulle!

   Poista
 4. Kerrassaan upeat kuvat kesämuistoistasi. Kyllä vielä voidaan näistä kiitävistä kesäpäivistä nauttia, tänäänkin aivan ihana ja leppeä kesälauantai... Viikonloppuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta. Tällä viikolla on tosiaan saatu vielä hetki lisäaikaa kesälle, ja viikonloppuakin on vielä jäljellä 😊. Suloisen lämpimiä elokuun tuulia ja aurinkoa sinun viikonloppuusi!

   Poista