keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Päivän horoskooppini, ja miten sitten kävikään

Täällä minä aikaani vietän, kukkien keskellä.

Elämäni menee niin tuttua rataa, että halusin aamulla vaihteeksi tietää, olisiko täksi päiväksi luvassa mitään uutta. Horoskoopithan ovat tunnetusti hyviä etukäteen tietäjiä, joten kokosin aamukahvilla muistiin muutaman netistä löytyvän ennusteen, joiden toteutumista olen tänään päivän mittaan tarkkaillut.

Näin sitten kävi. Tässä ovat kaksosten keskiviikon 8.5.2019 ennusteet ja toteutumat: 

Anna:  "Tänään on nopeatempoinen päivä, jolloin sinun tulee olla mahdollisimman tarkkana yllättäen eteesi tulevien valintojen kanssa. Jotkut ihmiset ympärilläsi ovat menestyksen valokeilassa ja toiset täysin pihalla. Sinun on valittava puolesi huolella ja silti hetkeäkään hukkaamatta."

- Säikähdin hivenen, kun tämän luin, mutta rohkenin kuitenkin lähteä töihin. Olisiko edessä kammottava kiire kukkakeppien kanssa vai kenties jopa työkavereiden kiista siitä, miten kepit oikeaoppisesti ruukkuihin asetellaan?

Mutta tulos oli niin leppoisa päivä, ettei parempaa. Tein työni tosi hitaasti, eikä sitä tänään paljon ollutkaan. Jossain oli hässäkkää johonkin ruukkuun ilmaantuneesta kirvasta, ja kuuntelin korvat höröllä, että nyt alkaa jokin, mutta kohta oli taas täysin hiljaista.

Tänään näitä ihastuttavia ruusubegonioita järjestelin.

Elle: "Paikkaat aukon itsetunnossasi olemalla mahdollisimman ammattitaitoinen, mutta hermostut, kun asiat eivät sujukaan mielesi mukaisesti. Yritä rentoutua edes illaksi."
 

- Aina yritän olla ammattitaitoinen, vaikka en puutarhalla mitään osaa, joten on mahdollista, että hermostumista ilmenee. Mutta tulos tänäänkin oli etten muistanut itsetuntoani ollenkaan, eikä mitään hermostumista ehtinyt mihinkään väliin, kun oli niin leppoisa tunnelma. Ja mitä iltaan tulee, kohta menen saunaan rentoutumaan lisää.

Nyt on kukkia huoneet täynnä lattiasta kattoon.
 
Me Naiset: "Älä tee asioista tarpeettoman mutkikkaita. Seuraa vaistoasi, joka johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Hienotunteisuus on nyt tarpeen kommunikoidessa."

 - Tämä varmaan koskee tuota alussa olevaa Annan ennustetta yllättäen eteen tulevista valinnoista, luulisin, miten lie, liekö tosiaan olleet planeetat kohillaan molemmissa lehdissä. Ja hienotunteisuus on tietysti työkavereiden kanssa aina paikallaan.  

Mutta tulos oli, että vaistoni johdatti minut enintään arvioimaan ruukuille sopivat harvennusvälit, jos siihenkään, sillä aika paljon mittailin. Hienotunteisuutta käytin sen verran kuin muulloinkin, etten alkanut kahvipöydässä työkaverilta mitään hänen elämästään utelemaan, vaikka se minua paljon hänen aiempien tarinoidensa valossa kiinnostaa.

Keltainen ei ole suosittu väri, sitä on vähän.

IS: "Mieleesi nousee koko ajan toinen toistaan houkuttelevampia ajatuksia hetkien viettämiselle kuin tämä askare, jonka parissa nyt olet. Pane ne tiedoksi itsellesi talteen."

- Näitä ei ole tullut tähän asti kukkien parissa mietittyä, mutta päivän tulos oli, ettei tullut tänäänkään. Mitään en töissä miettinyt. Mutta kotiin tultua sanoin miehelle, että nyt alkoi uusi elämä minulla. Ja se tarkoitti liikunnan lisäämistä ja tietokoneen näpyttämisen vähentämistä. Tämä ennuste siis toteutui! Paitsi ettei ajatuksia noussut koko ajan eikä monta.

Huumaava kukkameren loisto.

IL:  "Ota itsellesi aikaa kuulostella, mitä lähitulevaisuudelta ja miksei koko elämältäsikin haluat. Ole rehellinen. Mitä elämässäsi on liikaa ja mitä kenties liian vähän?"

- Tämä aihe on osa jokapäiväistä pohdintaani. Mutta tulos oli, etten siis muistanut miettiä tätäkään asiaa töissä ollenkaan. Jotain kyllä töiden jälkeen miehelle mainitsin yrittäjäksi ryhtymisestä. Liekö jäänyt eilisestä postauksesta mieleen starttiraha, vai liekö kukkien huuma järjen sekoittanut. Tämä ennuste toteutui osittain, mutta ei se minulle mikään ennuste ole, kun kuulostelen tulevaisuuttani joka päivä.
 
Tänäänkään ei ollut kiirettä: ehdin ottaa ainakin sata kuvaa.

Sen panin merkille, että tuo Annan ennustus sai aikaan pientä jännitystä töihin menoon. Mistä tuli mieleen, että joskus ennusteet pitävät paikkansa ihan vain siksi, että me alamme itse huomaamattamme niitä toteuttaa. 

Siksi hyvä ennustus on sellainen, joka ennustaa vain mukavia asioita ja iloisia onnistumisia. 

 Uskotko sinä horoskooppeihin tai ennustuksiin?


...

Tällaisia mietteitä tänään.
Kiitos kun käväisit,  
tulethan pian uudestaan.
Ja kommentistakin tykkäisin ... 😊

...

4 kommenttia:

 1. Horoskooppeihin en ole uskonut sen jälkeen, kun kolmas tyttäremme syntyi. Kuvanveistäjä Essi Renvall teki minulle syntymäajan perusteella horoskoopin, jossa minulle luvattiin kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Tosin äitini ei muistanut syntymäni kellonaikaa, jota Essi olisi tarvinnut 😂.
  Sri Lankan matkalla, jolla olimme ystäväpariskunnan kanssa, minä ja toinen rouva annoimme käden viivoista ennustavan "tohtorin" tehdä meille ennustukset. Mies kertoi menneisyydestämme pelottavan tarkasti. Mutta vielä hurjemmaksi meni tulevaisuuden ennustaminen. Ystävättärelleni mies sanoi, että tämä lentää yksin Suomeen. Kolmen päivän päästä tästä hänen miehensä kuoli sydänkohtaukseen. Tämä tapahtui 2011 ja olen vieläkin joskus yrittänyt pohtia selitystä. Tuskin kohtalomme on tähtiin tai käden viivoihin kirjoitettu.
  Hyvää loppuviikkoa Eeva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat jotkut sitä mieltä, että horoskooppi kertoo luonteesta, jos ei tulevaisuudesta tarkasti kerrokaan, kun vain syntymäaika on kellon tarkkuudella tiedossa. Voi näitä höpinöitä, en minäkään ole koskaan horoskooppeihin uskonut enkä niitä yleensä lue.
   Mitähän jekkua tuo Sri Lankan "tohtori" on käyttänyt? Salakuunnellut teidän juttujanne jossain ravintolassa tai osasiko kysellä salakavalasti teiltä huomaamattanne? Ja tuliko ystävättäresi paljastaneeksi huolensa miehensä voinnista jossain välissä? Näitä keinoja useimmat ennustajat osaavat käyttää taitavasti asiakasta kuunnellen. Vaan voihan olla erinomaisen erikoinen sattumakin tuo miehen kuolema. Tai sitten se olikin maailman ensimmäinen oikea tietäjä se "tohtori" :D.
   Kiitos kommentista ja hyvää viikonloppua, Kirsti.

   Poista
 2. En usko lainkaan ikinä koskaan horoskooppeihin. Ne ovat yksi tyhmimpiä asioita monen tyhmyyden seassa. Tähdet ei ole tippaakaan meistä kiinnostuneita. Niillä on niin omat puuhat.Juttusi oli todella hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aika rohkeaa sanoa nykyaikana, että horoskoopit ovat tyhmiä asioita :D, kun niin moni uskoo nykyään ihan mihin vaan yksisarvisiin ja chakroihin ja henkiin ja vaikka mihin. Mutta totta puhut, horoskoopit ovat pelkkää viihdettä, eivätkä siinäkään kovin kummoisia. Ihmettelen kyllä, miten niitä niin monissa lehdissä julkaistaan joka päivä. Niitä todennäköisesti luetaan paljon.
   Kiitos kommentista ja kehuista, Marja. Hyvää viikonloppua!

   Poista