tiistai 14. toukokuuta 2019

No, panenko sitä huulipunaa nyt vai en?


Naiset, olemme valehtijoita! väittää Tuomas Enbuske Iltalehden kolumnissaan ja antaa meille viisaan ohjeensa:  

Naiset, lopettakaa meikkaaminen - se tekee teistä vain kieroja valehtelijoita!

Minä seison peilin edessä huulipuikko kädessäni ja katson sinisiä huuliani. Enkö minä edes vähän voisi edes huulia, kun muu naama on jo aikaa sitten menetetty?

Mutta Enbuske todistaa:

Tämä kauneusihanne on kehittynyt evoluutiossa, sillä kauniit kasvot kertovat naisen ja hänen sukunsa terveydestä. Kauniin naisen kanssa lempimisestä syntyy terveempiä lapsia.

Ai tästä on kysymys: ei muka kannata enää, kun on soidinmenot tanssittu? Sen takiahan minä juuri ...

Miehet ja myös naiset ovat rakastuneet meikittömiin naisiin jo satojatuhansia vuosia, tietää Enbuske.

Niin mutta ... kun että jos ...


Ongelma on kauneusihanne, jota toteuttamalla naiset itse nostavat rimaa korkeammalle, jaksaa Enbuske selittää.

Minä pysähdyn miettimään ... että eihän huulipuna ole korkea rima! Botox on paljon ylempänä.

Onhan?

... Ja niin minä eilenkin lähdin kaupoille huulet maalissa. ...

Tänään on onneksi puutarhapäivä. Mikä helpotus.


...

Tällaisia mietteitä tänään.
Kiitos kun käväisit,  
tulethan pian uudestaan.
Ja kommentistakin tykkäisin ... 😊

...

6 kommenttia:

 1. Voihan tuo meikkaaminen kai valehteluakin olla mutta on se niin mukavaa kuitenkin. Itse olen meikannut 13 vuotiaasta asti enkä vielä yli kuuskymppisenä ole lopettanut. Päähuomio nykyisin taitaa olla enemmän ihon hoidossa mutta päivittäin silmiä korostan,en ole huulipunaihminen. Olen naisellinen romantikko ja tykkään vähän hömpästä. Naapurissani asuu 86v rouva joka on joka ikinen päivä meikattuna ja tukka laitettuna ja pukeutuukin nuorekkaasti,on ilo katsella häntä. Laitetaan vaan huuliin punaista ja silmiin mustaa ja ollaan sähäkän näköisiä mummeleita, vai mitä? Mukavaa tiistai päivää sinulle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos innostavasta esimerkistä, Pihakeiju. Naapurisi näyttää, että meikata saa vaikka hautaan asti: nätiksi laittautumalla voi saada iloisen mielen paitsi itselle myös toisille :D. Ja oikein sanot siinäkin, että kyllä me saamme olla sähäkän näköisiä mummeleita, jos niin haluamme ja aina kun niin haluamme. Leppeän aurinkoista tätä iltaa ja uutta huomista sinulle!

   Poista
 2. Sinä saat minut lähes aina iloiseksi.
  Jos meikkaaminen on pötyä, niin se on sitä pienimmästä päästä.
  Jopa minä voisin laittaa huulipunaa (jos siltä tuntuisi), botoksia en ikinä.
  Taidan laittaakin toisen lukupiirin kevään viimeiseen kokoontumiseen :)
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Kirsti, huulipunaa huuliin, jos siltä tuntuu ja mieli tekee. Vaikka minulla tämä teettää näitä pohdintoja tuon tuosta, kun olen asian suhteen vielä niin epävarma monen vuosikymmenen jälkeenkin. Hyvä ohje olisi just tuo, että tehdään mielen ja tunteen mukaan. Ei kysytä Enbuskelta mitään :D.
   Ilahduttavaa, että kävit jälleen blogivierailulla ja toit minulle iloa palautteellasi. Leppeän aurinkoista tätä iltaa ja lempeän lämpöistä huomenpäivää sinulle.

   Poista
 3. Höpö, höpö Enbuske. Hän on mies, ja miehet ei yleensä meikkaa, niin mikä hän on höpöttelemään naisten meikkauksesta, vaikka kolumnitekstiä onkin. Minusta meikkaaminen on rauhoittavaa ja mukavaa. Siitä tulee hyvä mieli.Minä tulen aina laittamaan ainakin huulipunaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, Marja, miehet vaietkoon naisten asioissa. Ja onhan heilläkin omat pätemisensä, varmasti on Enbuskellakin jotain millä yrittää antaa itsestään edustavan kuvan. Olen samaa mieltä, meikki antaa hyvän mielen, se antaa itseluottamusta ja piristää. Vaikka on siinä kyse paljon tottumuksestakin, ainakin minulla. Mielialan mukaan menen ja sitten taas pohdin näitä ...
   Kiitos kun piipahdit ja kommentoit huulipunahömppääni, ainaista pohdinnan aihettani :D. Leppeän aurinkoista tiistai-iltaa ja lämmintä mukavaa huomista!

   Poista