sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Peiliselfien siro kännykkäote, ihan helppo

Hyvä alku, vai mitä?

Nonniin, vanhakin oppii, se on todistettu.

Usko vaan, puhelimen läpyskä pysyy hyppysissä kepeämmälläkin kosketuksella ja peukalo liikkuu siinä missä muutkin sormet. Ihan helppo temppu.

Pari viikkoa sitten opin ottamaan peiliselfien kepeästi Barbie-varpailla seisten ja nyt minulla sitten on hallussa myös kepeä kännykkäote. Sehän on taito, joka jokaisen itseään arvostavan nykyaikaisen naisen on hallittava, ellei tahdo paljastaa isoja kouriaan. Ja vaikka kädet olisivat sirot luonnostaan, lähikuvissa ne näyttävät aina lapioilta, mikä voidaan onneksi välttää niiden oikealla asettelulla.

Tämä ei oikein toimi. Liian isot sormet.

Koska en ole kännykkä- saati selfiesukupolvea, vaan luuri korvalla halloo Niemisellä -sukupolvea, en kokeiluistani huolimatta itse keksinyt yhtään kaunista käsien asentoa, joten minun oli vähän vakoiltava, miten nuoret sen tekevät. Selasin Instagramia, joka on täynnä kauniita nuoria käsiä, ja tarkasti vertaillen löysin yhden yhteisen nimittäjän, joka selittää jujun yksinkertaisuuden.

Tämä on jo parempi.

Yksinkertaisen yksinkertaisesti: älä näytä koko kättäsi, hölmö.

Kännykkää pidellään vain sormien päillä, tai vaihtoehtoisesti taivutetaan pari sormea kännykän ympärille - luonnollisen kevyen huolettomasti - ja sitten ei muuta kuin harjoitusta niin kauan, että puhelin pysyy paikallaan vielä kuvanottohetkelläkin.

Liikaa käsiä ...

Tässä postauksessa on muutamia esimerkkejä aikaansaannoksistani. Kahdella kädellä onnistuu jo.

Ehkä vielä vähän harjoittelen?


Seuraavaksi minun on nyt opittava yhdistämään samaan kuvaan sekä Barbie-varpaat että sirot kädet, mutta lupaan, että senkin tulette vielä näkemään. Vaikka kiirettä pitää, sillä hieman nimittäin säpsähdin, kun näin Tuomas Enbusken kumppanin viime kuvissaan kantapäät maassa, että jokohan se muoti taas muuttuu ja varpisselfieille tulee lähtö.

Sirot selfiesormet on joka tapauksessa hyvä hallita, uskon, se taito ei voi mennä pois muodista, ei ainakaan ennen kuin selfietkään. Joko sinä osaat tämän?

...

Näin tärkeissä puuhissa tänään.
Kiitos kun vierailit blogissani,  
tulethan pian uudestaan.
Ja kommentistakin tykkäisin ... 😊

...

4 kommenttia:

 1. Moikka ja kiitos sunnuntai-aamun nauruista : ) Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Kristiina. Aurinkoista sunnuntaita!

   Poista
 2. Hienoa että jaksat harjoitella näitä tuiki tärkeitä taitoja. Sait minutkin yrittämään. Ei onnistunut kumpikaan taito. Joten harjoitella täytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä selfiekuvat ovat niin ... sanoisinko vaikka että omituinen ... ilmiö minun ikäiselleni, mutta sitä suuremmalla syyllä haluan ottaa ne haltuuni :D.
   Notkeaa ruumiinkuntoa ja tasapainoa tarvitaan jos aikoo saada itsestään hyvältä näyttävän otoksen varpailla seisten ja sormet sirosti kännykän ympärille aseteltuina. Nuoret sen osaavat, varmaan luonnostaan.

   Poista