tiistai 11. joulukuuta 2018

Tiskaakohan Melania koskaan?

Vähän vaan muokkasin 😁.
Tiskikonetta tuossa äsken täyttäessäni tuli mieleen, että mitenkähän mahtaa Melania Trumpilla olla keittiö järjestyksessä. Laittaakohan hän astiat heti koneeseen vai jättääkö pöydille lojumaan ja haisemaan?

Onko hänellä edes keittiötä?

Ei Melanian elämä minua niin paljon kiinnosta, että ryhtyisin tosissani ottamaan selvää hänen ravinnonhankkimissysteemeistään, mietinpä vain, miten erilaista elämää me elämme. Minä täällä Suomen perukoilla, hän siellä suuren maailman keskiössä, minä tavallinen pienen maan tallukka, hän suuren maan maailmanluokan rikas kaunotar.

Melanialla on kauneutta ja rikkautta yltäkyllin. Ja kauneus ja rikkaus on hieno yhdistelmä. Minua se kiehtoo jo pelkkänä ajatuksena. Ajatuksen tasolle se minun kohdallani ikävä kyllä jääkin.

Mutta joskus kun näen televisiossa Melanian tyylikkäästi Manhattanin 721 Fifth Avenuen kohdalla limusiinista nousemasta, niillä aivan mahdottoman korkeilla piikkikoroillaan, minä kuvittelen, miten hän siitä kohta kotiinsa hissillä hurautettuaan ja keittiöön mochalattelle kiirehdittyään huomauttaa Donaldille likaisista astioista tiskipöydällä.

Jos siis hänellä on keittiö.

Ei Melanialla varmaankaan ole keittiötä, eikä hän varmaan tee kotitöitäkään. Ei edes huvikseen. En usko. Ei kukaan tee kotitöitä, jos on niin rikas.

Kyllä minä ainakin osaisin olla mitään kotitöitä tekemättä,  jos minulla olisi niin paljon rahaa. Jos olisin yhtä rikas kuin Melania, minä keksisin helposti monta muuta tekemistä kuin tiskikoneen täyttämistä ja pöydän siistimistä. Niin luulen, että keksii Melaniakin.

...

🌼🌼🌼

Kommentteja ilomielin vastaanotetaan.

Kiva kun käväisit, tulethan pian uudestaan.


🌼🌼🌼

4 kommenttia:

 1. Minä luulen että hän ainakin tietää mitä tiskaaminen on, onhan hän kotoisin tavallisesta duunariperheestä. Eivätköhän ne palvelijat - vai miksi niitä nykyään kutsutaan - tee ne hommat nyt. Luulisi, että rikkaatkin haluaisivat jotain täysin yksityistä, vaikka että voisivat edes joskus laittaa itse itsellensä ruokaa tai vaikka tiskata, en tiedä. Sittenhän sen tietää kun voitan lotossa - paitsi en lottoa mutta ihmettä odotellessa ..
  Hyvää päivänalkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lottovoiton myötä minäkin ajattelin, että teen tästä tutkielman, kunhan ensin muistan lotota. Harvoin lottoan, mutta tätä tutkielmaa varten ehkä nyt panostan siihen vähän useammin :).
   Mukavaa päivää sinullekin, Tuulikki, ja kiitos kun kävit kommentoimassa.

   Poista
 2. Minulle tulee välillä mieleen lotota, mutta en enää osaa, kun niitä lomakkeita ja lottofirmoja on niin paljon. En edes muista pannanko kuusi vai seitsemän ruutua. Se siitä rikastumisesta siis. Tutkimusten mukaan lottovoittaja kokee muita ihmisiä suurempaa onnellisuutta kuin köyhätavikset vain puolitoista vuotta. Sitten hän on taas meidän tasollamme. Mutta on hänellä varmasti mukavampaa, kun ei ehkä tarvitse itse siivota. Ei tarvitse vältellä sitä juttua mahdollisimman pitkään ja potea jopa huonoa omatuntoa sotkuisesta kodistaan. Siivoaminen on se minun heikko kohta jos sinulla oli se tiskikone. Lenseää keskiviikko päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja, että pudotat minut maanpinnalle realistisella tiedolla lottovoiton ihanuudesta :). Ei kukaan liikaa rahaa tarvitse, riittää kun on riittävästi. Mitä se Melaniakaan, ei varmaan ehdi kaikilla rahoillaan kuitenkaan mitään. Eikä mene parisuhdekaan hänellä ilman kähinöitä, vaikka on mieskin niin upporikas. Niin että jos ei tiskimurheita, niin sitten muita.

   Poista