lauantai 15. joulukuuta 2018

Saanko esitellä: uudet lukijani, bellamonica ja harryperry

Hello sweetie, I'm Harry.


Olen tässä kuukauden päivät ihmetellyt, miten vaatimattoman blogini lukijamäärä voi yhtäkkiä joinain päivinä pompata aivan hurjiin lukemiin. Ensin olin iloinen, kun huomasin, että vautsi, nyt olen saanut uusia lukijoita, mutta pian ilo hyytyi, kun älysin katsoa tarkemmin.

Aloin selata tilastoista liikenteen lähteitä ja mitäpä löysinkään. URL-osoitteet veivät minut minulle tuntemattomiin Eedenin paratiiseihin, joissa silmieni eteeni rävähtivät sulojaan rohkeasti esittelevät monicat ja bellat sun muut niin sanotun aikuisviihteen armoitetut ahkerat työntekijät. Ajattelin, attä ahaa, nämäkö tyttäret ovat nyt alkaneet joutohetkinään lukemaan minun postauksiani. Että hyvä heille, kyllä näitä kelpaa lukea - mukavamman tekemisen puutteessa.

Puppelipuu, honey, toivoo Monica.
Mutta anteeksi vain, minua nämä bellat ja monicat etoo. Ei minulla ole mitään rohkeita naisia vastaan, mutta tämä tunkeilu, tällaista sometouhua minä en halua. Tämä menee liian pitkälle. Bellamonicoitten lisäksi kun samaan aikaan saavat Instagram-julkaisuni niin ikään jatkuvana virtanaan tykkäyksiä komeilta ulkomaan uroseläviltä, jotka upeissa uniformuissaan upeitten miljoonajahtiensa kansilla jakavat sydämiä kuvilleni. Minulle. Todella?

Bloggerin love-paratiisit ja Instagramin komistukset alkavat totta vieköön ottaa tosissaan päähän. Ne ovat loisto esimerkki siitä, mitä tämä sometus oikeasti on. Tämä bisnes on jo liian läpinäkyvää. Silmille hyppii suorastaan.

Tiedänhän minä, että minua käytetään hyväksi, kun minä bloggaan. Mutta jotain rajaa minä silti vielä toivoisin. Onko sinulla neuvoa, miten näistä blogiin tunkeutuvista valeprofiileista pääsee eroon? Auttaako blogin asetusten muutos mitään? Instan tilin vaihdoin jo yksityiseksi, toivottavasti se toimii, muuten katkeaa viimeinenkin pinna.

No mutta, ei somemaailma nyt tosiaan niin tärkeä ole, että antaisin näiden tyrkkyjen pilata mielialaani tämän enempää. Lähden kylille luutuamaan ja unohdan sometukset. Nythän on lauantai!

Oikein rentouttavaa viikonloppua sinullekin, somella tai ilman!


...

🌼🌼🌼

Kiva kun kävit, tule pian uudestaan. 

Kommenttejakin ilomielin vastaanotetaan.

 🌼🌼🌼

...

12 kommenttia:

 1. Moi. Mulle kävi joku aika sitten samalla tavalla, kun vilkaisin lähteitä. Siellä oli joku outo osoite ja uteliaisuuttani päätin sitä vilkaista. Oikein säikähdin kyseisen blogin kuvitusta ☺ Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just, niin säikähdin minäkin, ja lohduttaa, kun kerrot että sinulle kävi samoin, Kristiina. Tänäänkin on taas joku Jessica camparadise-sivuilta käynyt blogivierailulla :D. Odottelen tässä jonkun aikaa, jospa nämä kävijät häipyvät itsestään, vaan mukava olisi tietää, miksi ne näin tekevät. Yrittävätkö ko. sivujen ylläpitäjät saada meitä asiakkaikseen?

   Poista
 2. Huh, tuo ei ole tullut lapsellisille aivoille mieleenkään. Mutta en ole itse - ehkä joku muu osaisi - huomannut tällaista. Mukavaa aikaa kylillä ja muutenkin hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tullut minunkaan mieleeni, että tämän sortin vieraita. Kaikkea se tämä nykymaailman bisnesvimma teettää.
   Kiitos toivotuksista, Marja, käväisin kylillä ja kivaa oli. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 3. Oho,
  Minä varmaan olisin ollut vain onnellinen, jos olisin saanut uusia seuraajia. En olisi osannut ihmetellä mitään.
  Nautihan kylillä olosta ja upeaa viikonloppua muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onnellinen olin minäkin, Kirsti. Mutta utelias kun olen luonteeltani, kävin tietenkin vilkaisemassa, josko niin usein postauksistani kiinnostunut henkilö olisi itsekin kiinnostava. Nyt minua sitten kiinnostaa, kuinka kauan nämä monicat ja jessicat camparadisen sivuilta pysyvät matkassani, ja juuri huomasin, että kovasti ovat taas ahkeroineet postauksieni seurassa :D. Oi aikoja!
   Leppoisaa sunnuntaita, Kirsti!

   Poista
 4. Oho, kaikenlaista..
  Minä kun aikoinaan perustin blogin, järkytyin ihan kun huomasin että blogiani
  seurataan amerikoissa asti, oisin voinut lopettaa siihen paikkaan. On se kai hyväksyttävä kaikki lukijat, paitsi kirjautuneille lukijoille voi laittaa eston, jos joku tuntuu epäilyttävältä.
  Mukavaa lauantai-ehtoota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, Tuulikki, kaikki lukijat ovat enemmän kuin tervetulleita, mutta eivät nämä camparadisen sivujen "vierailijat" ole oikeita lukijoita. Ne vain kalastelevat uusia sivustonsa klikkaajia ;).
   Tästä saamastani ikävästä huomiosta huolimatta jatkan minäkin näitä postauksiani, aillä olette te oikeat lukijat niin mukavia :).
   Kiitos kommentista ja leppoisaa sunnuntaita sinulle.

   Poista
 5. Hei Eeva, minäkin huomasin viime viikolla samaisen(?) jessican ilmestyneen fanittajakseni. Ottaa oikeasti päähän tuollainen. Päätin lakaista asian maton alle, kun on tässä kaikenlaista muutakin puuhaa, mutta mietin kyllä, voisiko noista olla oikeasti jotain muutakin haittaa kuin vain pelkkä ärsytyksen nostatus?
  Jos saat jostain selville miten välttyä tuollaiselta, otan neuvon enemmän kuin kiitollisena vastaan. Instassa en onneksi ole lainkaan, joten siltä lisäriesalta olen säästynyt.

  Tsemppiä. Eikä kyllä lopeteta tätä mukavaa harrastusta joidenkin pölöpäiden vuoksi! Edelliseen postaukseesi viitaten: On meissä vanhoissa kiukkuisissa akoissa sen verran voimaa jäljellä :-//


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai sinunkin blogissasi jessicat ja monicat ahkeroivat, Leena. Kunpa jostain tulisi selvitys, mistä niissä on kysymys. Ajattelin, että ehkä ne vain kalastelevat asiakkaita, mutta kun tulevat naisten blogeihin, niin saattaa olla muutakin tarkoitusta. Pitänee googlettaa aiheesta ...

   Poista
  2. En tiedä, oletko jo ehtinyt googletella asiamme tiimoilta, mutta minä ensihätään poikkesin bloggerin help foorumilla. Siellä oli ihan ensimmäisenä kysymys juuri näistä samaisista häiriköistä, jotka meitäkin rassaavat. Taitaa olla aika yleinen ilmiö, johon me noviisit emme vain ole aiemmin tässä mittakaavassa törmänneet. Kipaisepa katsomaan, jos et vielä ole ehtinyt. Siellä asiantuntija (?) rauhoitteli ja sanoi (ymmärtääkseni), ettei ilmiölle voi mitään. Ja että meidänkään ei siitä siis tarvitsisi olla huolissamme. Kysymyksen esittäjällä itsellään oli jonkinlainen uskonnollinen blogi ja siksi juttu oli hänen mielestään ihan ymmärrettävästi erityisen kiusallinen.

   Niin tai näin, ainakin minua harmittaa, että tilastot näyttävät tuollaisten ryntäysten jälkeen ihan muulta kuin todellisuus.
   Tsempit sinulle, kohtalotoverini!

   Poista
  3. Kiitos Leena. Onpa hienoa, että selvitit asiaa vähän lisää. Samanlaiseen käsitykseen minäkin tulin, kun hain tietoa googlelta. Ehkä blogialustan vaihtaminen auttaisi, mutta sitä en vielä ehdi ihan heti selvittää. Pitänee mennä bloggauskurssille ensi vuonna, josko joku atk-ammattilainen tietäisi keinot tähän riesaan.

   Poista