sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Vaihteeksi verhoja

Kultaista tunnelmaa Eurokankaassa.

Uusi koti teettää minulla aina vain töitä, kun niin paljon tarvitsee olla suunnittelemassa sisustamista ja hankintoja. Jos saan yhden paikan kohdilleen, kohta on edessä toinen, enkä yhtään tykkäisi käyttää tähän aikaani.

Varmaan jollekin sisustusfriikille tällainen tilanne olisi suorastaan paratiisi, mutta minulle tämä on tuskallista puuhaa. Hermot riekaleina kierrän mittanauhan ja nettikuvastojen kanssa ympäri asuntoa ja vertailen ja arvioin kokonaisuuksia. Mitä mihinkin pitäisi ja mikä mihinkin kohtaan sopisi.

Eilen sitten sain päähäni, että makuuhuoneeseen pitäisi saada valoverho, jossa olisi kauniita värikkäitä kuvioita. Reippain mielin lähdin saman tien Eurokankaaseen tarkoituksenani hoitaa homma heti alta pois. Vaan eihän se minulle niin helposti käy.

Kaunista, mutta ei minulle sopivaa.
Ei värikäskuvioisia valoverhoja tehdä missään, Eurokankaassakaan ei ollut minkäälaista vaihtoehtoa. Värilliset valoverhot olivat kaikki yksivärisiä, ja jos oli kuvioita, ne eivät olleet enää valoverhoja.

Kuviollisia valoverhoja kyllä on, mutta niissä ei ole värejä. En ainakaan toistaiseksi suostunut sellaista ostamaan.Tässä vasemmalla on ainoa vaihtoehto, joka olisi voinut tulla kyseeseen, jos se ei olisi minun makuuni liian romanttinen.  Eikä se ole tarpeeksi läpikuultavakaan, joten ei se senkään puoleen ole  sopiva.

Jään odottamaan, että sopiva, kuviollinen valoverho kävelee kadulla vastaan. Jos ei kävele, niin olkoon. Enempää en tällä erää käytä sen etsimiseen aikaa.

On nimittäin jo seuraava projekti alulla. Makuuhuoneen päiväpeitto.  Arvata voi, että ei ole sellaista vielä kukaan ommellut, jonka minä tahtoisin ...


Tänään käyn taulukaupassa, ehkä sieltä löydän jotain mielenpiristystä. Ehdin minä alustavasti eilen ohimennen Galleria Kohinan taulujakin vilkaista. Mutta ei nyt toivota liikaa kuitenkaan. ...

🌼🌼🌼

Kiva kun vierailit blogissani. 

Tulethan pian uudestaan.

🌼🌼🌼

2 kommenttia:

 1. Mistä sinä keksit aina jotain sellaista, mitä ei joka kadunkulmassa vastaan kävele?
  Olen ostanut Portugalista makkariin valoverhon, jossa on suuria kirkkaanpunaisia unikoita.
  Enää en siitä pidä, mutta nuukana ihmisenä, ne saavat kelvata.
  Mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, Kirsti, Portugaliin pitäisi minunkin lähteä ostoksille. Harmi, että minä olen niin vähän matkustellut, etten edes ole tullut ajatelleeksi, että muissa kulttuureissa on tarjolla niin paljon kaikkea kaunista. Suomalainen design on tyylikästä ja on sekin kaunista tavallaan, mutta aika yksitoikkoista, kun kaikki on samanlaista.
   Nuukuus on myös minun tavoitteeni, kunhan saisi kodin näyttämään omalta kodilta, kodikkaasti. Ettei olisi niin paljasta ja kolkkoa kuin vielä on.
   Kiitos kommentista, ja mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista