keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Miltähän sitä oikeasti näyttäisi?Vaatteet on mun aatteet, laulaa Maukka Perusjätkä, mikä tuli mieleen, kun huomasin Kaisa Aleniuksen jutun siitä, että Aikuiset eivät kehtaa pukeutua niin kuin haluavat.

Jos Maukka on oikeassa, niin kuin luulen, minun päässäni liikkuu pelkkää tylsää harmautta, paria sinapinkeltaista väripilkkua lukuunottamatta. Kun vaatekaappiani tuossa vähän pengoin, tein nopeasti päätelmän, että minä olen loistoesimerkki siitä, kuinka nainen hukkuu massaan.

Minua ei erota väkijoukosta edes piposta, joka takuuvarmasti on harmaa, niin kuin olen jo aiemmin paljastanut. Ainoa väri minussa on punainen huulipuna, jota sitäkin on hyvin nuukasti, sillä huuleni ovat ohuet. Eikä sitäkään aina ole, kun en jaksa sitä huuliin jatkuvasti sutia.

Olisiko mitään tehtävissä? Jos siis haluaisin ulkoisestikin näyttää siltä, mitä sisäisesti omasta mielestäni olen. Räiskähtelevä ärripurri, näsäviisas mukahumoristi ja kriittisesti passiivinen maailmanparantaja.

Jos olisi, olisi siinä tehtävää. 

Tuossa poseerauskuvassa on se värikkäin pusero, jonka tällä hetkellä omistan. Sinapinkeltainen sopii ihonväriin, ja kun oikein silmin katsoo, sopii se helposti kiukkuiseen luonteeseenkin. Lisäksi minusta tuntuu, että sinapinsiemenen lisäksi puserossa on siemen myös muutokseen. On se nimittäin mielenkiintoista itsellekin nähdä, miltä sitä oikeasti näyttäisi. Sitä on pakko uskaltaa kokeilla.


...

🌼🌼🌼

Kiva kun vierailit blogissani. 

Tulethan pian uudestaan.

🌼🌼🌼

6 kommenttia:

 1. Onhan sulla pinkki aluspusero, vaihdat värien paikkaa=hyvä alku 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, HennaMar. Pitäisi osata käyttää luovaa ongelmanratkaisua, niin vanhoistakin vaatteistaan saisi uusia ilmeitä esille. Pengon vaatekaapin uudestaan :)

   Poista
 2. Moikka. Kuvassa et kyllä harmaalta näytä, et ollenkaan. Oletkohan sinä itsellesi vähän liian ankara. Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, Kristiina, tässä kuvassa on värikkäin puseroni, ihan tarkoituksella, jotta saisin itsestäni näkyviin muutakin kuin sitä harmautta. Tänään aion penkoa vaatekaapista esiin jonkin ihan uuden yhdistelmän ja olla luova. Omasta päästähän se vain kiinni on, jos harmaalta tuntuu ja näyttää.

   Poista
 3. Ala räväkäksi. Pukeudu kirpsakan luonteesi mukaisesti. Väriä lisää. Ja punaista kaikissa sävyissään.Punainen tekee naisesta rohkean, vahvan ja johtajan. Mistäköhän saan nyt päähäni nämä ohjeet?? Oikeasti sinulle sopii nuo nykyisetkin värit. Mutta jos joskus haluat irrotella...Kivaa torstaita sinulle. Itse olen tunnepukeutuja ja pukeudun aamun tunteen mukaan. Välillä hyvin räiskyvästikin. Se miten minä pukeudun - jo tässä iässä -, ei kuulu kenellekkään paitsi itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta, Marja. Sinä olet esikuvani :)- oikeasti. Seuraan aina perjantain asupostauksesi ja olen saanut siitä jo virikettä omaan tyyliini.
   Mukavaa torstai-iltaa sinulle!

   Poista