lauantai 20. lokakuuta 2018

Uusi älypuhelin ja selfiekokeiluja


Aika kauhea. Mitenkä minä tämän sain aikaan?
Ostin sitten vihdoin uuden kännykän. Kunnon älylaitteen kaikkine lisineen.

Myyjä sai myytyä minulle vielä takakannen pehmusteenkin ja lasin suojan ja päälle vielä vakuutuksen. Niin että kyllä kestää, ja jos ei kestä, vakuutus korvaa - jos jotain jää omavastuusta yli, josta en muista mitä se on.

En ryhtynyt myyjän kanssa enempää tinkaamaan, kun kuoret saa pois ja vakuutuksen voi lopettaa, ja minä kerta kaikkiaan nyt tarvitsin sen puhelimen. Ei Nokia Lumiakaan ikuisesti kestä, ja sen kamera oli muutenkin tosi huono.

Postauskuvani ovat olleet kehnoja laadultaan, vaikka muutenhan ne tietysti ovat erinomaisia otoksia monine mielenkiintoisine luovine oivalluksineen ... Nyt tulette kuitenkin näkemään täysin uudenlaisia kuvaluomuksia, lupaan.

Niin kuin tämän postauksen kuvista jo alkaa pikku hiljaa näkyäkin. Erinomaisia, eikö vain?

Sitten tuli tämmönen.
Kokeilen kamerasta kaikki vimputtimet, jotka löydän, sillä kuvilla pelaaminen on mielenkiintoista. Tekniikka ei sinänsä kiinnosta minua yhtään, mutta siihen pitää tottua. Kuka voi ennustaa, mitä viiden vuoden päästä puhelimelta - ja sen käyttäjältä - vaaditaan?

Eipä se haittaa. Ensi kerralla otan jonkun alan harrastajan lataamaan kaikki tarvittavat sovellukset ja ohjelmat, järjestämään synkronoinnit ja linkitykset sun muut, ettei minulta mene siihen koko päivää niin kuin nyt.

Kamera onneksi toimii. Tästä lähtien tulee sitten enemmän selfiepostauksia, pelkään, kun minulla on nyt se kauneussuodatinkin. Pakkohan se on kokeilla, mitä sillä saa aikaan.

Seuraa postauksia.

Oikeasti minä olen näin.Onko sinun älypuhelimesi innostanut sinua kuvaamaan?

...

🌼🌼🌼

Kiva kun vierailit blogissani. 

Tulethan pian uudestaan.

🌼🌼🌼

4 kommenttia:

 1. Moikka. Onnea uudelle lelulle ja selfie-harjoituksille. Mun selfiet on yleensä omituisia, kamalia tai epätarkkoja. Jälkimmäiset ovat yleensä armollisimpia. Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina. Sanoitpa osuvasti, älypuhelin on kuin lelu, silä on kiva leikkiä. Äskenkin kokeilin sellaisia kissakorvia selfieen, ja söpöjä tuli. Laitan yhden johonkin postaukseen :D ...

   Poista
 2. Onnea uudelle vempeleelle. Kannattaa tosiaan leikkiä kaikilla toiminnoilla, niin ne tulevat tutuiksi.
  En juuri koskaan kuvaa kännykällä vaan vanhalla pokkarilla. Varmaan ottaisin selfien silloin, toisen tällöin, jos puhelimessani olisi kauneussuodatin.
  Nautinnollista lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsti. Älyvempeleet ovat yllättävän hauskoja kaikkine mahdollisuuksineen. Tekninen kehitys on ihmeellistä!
   Mutta sinulla onkin hyvä se vanha pokkari, kun postauskuvasi ovat aina niin onnistuneita.
   Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle.

   Poista