perjantai 12. lokakuuta 2018

Huulipunaa yskänrakkoon


Nyt on huulipunan kanssa takkuillut vähän, kun on ollut jo kuukauden verran yskänrokko ylähuulessa, eikä lähde millään.

Eikä minulla ole edes yskä. Minulla on stressi. Minun yskänrokko on stressirokko.

Ei se mitään, mutta tämä vaiva on sitkeydessään ollut tosi ikävä. Ja tiedättehän, miten kipeä se voi olla.

Turhamaisuuttani suren eniten silti sitä, että en voi käyttää huulipunaa. Jota siis taas olen säännöllisesti käyttänyt sen jälkeen, kun aiemmin syksyllä sen käytön jälleen aloitin. Kun siis olin sitä ennen ehkä pari viikkoa ollut ilman, tai jotain, kun olin alkanut elää ilman huulipunaa, kun oli niin niin kuin helpompaa. Mutta nyt siis huulipunaa taas.

Olen näes tullut siihen tulokseen, että on minun parempi vähän ehostaa kuin olla ilman. On tämä naama niin eri näköinen, jos sitä vähän kohentaa meikkivoiteella ja huulipunalla. Niin että nyt ei sitten mennä koiralenkillekään ilman tuota viime mainuttua ainakaan. Joten rakkula huulessa on ongelma.

Saako siihen rakkulaan laittaa huulipunaa? Miten sitä laittaa, että se ei korosta sitä rakkulaa? Mitä sitten laitetaan, jos ei voi laittaa huulipunaa, ja on kuivat huulet, eikä ole mitään hyvää huulirasvaa olemassa? Vai onko?

Huulipunissa on niin hyvät rasvat, ettei huulirasvoissa ole. Tai jos on, niin tämä on vain minun oma peruste sille, että tellään sitä huulipunaa siihen rakkulan päälle joka tapauksessa.

Ja siinä se sitten leviää kaikkiin kuivuneisiin suupielen uurteisiin ja näyttää ihanalta.

Kaikkea sitä vaivaa ihmisellä on.
Rakkula. Ja huulipuna.

Voi luoja sentään.


...

🌼🌼🌼

Kiva kun vierailit blogissani. 

Tulethan pian uudestaan.

🌼🌼🌼

4 kommenttia:

 1. Minun miehellä huulirokko on myös stressirokko. Tulee melkein aina, kun hänellä on liikaa töitä. Minä huulipunanaisena varmasti tälläisin sitä punaa vaikka olisi minkänlainen yskänrokko. Meillä on sama naaman kohentamistapa: meikkivoidetta ja huulipunaa. Ai, niin meikkaan minä myös kulmakarvatkin. Se kun on kuulema halpa kasvojen kohotus. Muuten olen kosmetiikkalaiska. Mitä niitä silmiä meikkaamaan kun on rillit. Mukavaa perjantaita ja viikonloppua raskaan työviikon jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeellistä oikeastaan se, ettei kaikilla meillä ole herpes-virusta seuralaisenaan. Ja jos onkin, se ei kaikilla oireile.
   Punaa pitää kuitenkin huuliin saada, jos siltä tuntuu, olipa mikä rokko tahansa. Se on mielialasta kiinni.
   Mukavaa viikonloppua sinullekin, Marja, ja kiitos kommentista.

   Poista
 2. Kurja juttu tuo yskänrokko.
  Minulla on ollut joskus pieniä pyöreitä yskärokko-laastareita, kun rokko iski ja oli tarinateatteri-keikka
  En osaa antaa vinkkejä huulipunan suhteen, mutta Marja tuossa jo kertoi mielipiteensä.
  Mahtavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kurja, vaikka pieni vaivahan se on. Ihmettelen, miten sitkeä se nyt on, mutta stressistä se varmaan johtuu. Laastareista en ole kuullutkaan. Ehkäpä kysyn niitä apteekista, vaikka taitaisi olla hankala yhdistelmä huulipunan kanssa sekin :).
   Kivaa viikonloppua sinulle, Kirsti!

   Poista