perjantai 7. syyskuuta 2018

Mielialan mukaan


Punahuulissa olo kuin peipposella.
Ehdin jo luulla, että luovuin siitä kokonaan, mutta yhtäkkiä alkoi tehdä mieli taas.

Kun aamulla katsoin peiliin, kauhistuin kuinka väsynyt hiirulainen sieltä tuijotti. Näytti niin kurjalta ja surkealta, että melkein kirkaisin.

Mustat silmänaluset, harmaat posket ja siniset huulet. Ei sellaista pysty edes itse katsomaan. Masentaa heti.


Kiireesti etsin laatikoista - jotka ovat edelleen muuton jäljiltä sekaisin - viimetalviset meikkivoiteet ja tuputtelin mustat ja harmaat piiloon.

Mikä vaikutus! Pieni itsepetkutus kirkasti heti mielenkin.

Sitten vain punaa huuliin, ja menoksi.

Miten voi olla näin pienestä kiinni?


4 kommenttia:

 1. Moikka. Kyllä se meillä naisilla tuppaa olemaan pienestä kiinni. Meikkivoide tekee ihmeitä. Olen saanut sen itsekin huomata. Ja jos alle vielä hyvät seerumit ja voiteet. Alkaa näyttää ihmiseltä. Naisihmiseltä. Mukavaa perjantaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin, seerumit vielä. Niitä käytän tosi harvoin. Ehkä olisi syytä lisätä nekin viikko-ohjelmaan :).

   Poista
 2. Sama täällä, itsepetkutusta harjoitetaan päivittäin. En edes muista milloin olisin ollut ilman meikkivoidetta. Minä ajattelen että se on ympäristöteko kun laittaa itsensä ihmisen näköiseksi, tai siis pitää itsensä ihmisen näköisenä. En kyllä mitenkään viittaa sinuun vaan puhun ainoastaan itsestäni. Kerran vuosia, vuosia sitten nimittäin käly tokaisi että olet kuin mikäkin mökin-akka. (Kun en ollut laittautunut mitenkään) No sehän minä tietysti olenkin mutta hän halusi sanoa sen tietyllä sävyllä.
  Kyllähän se vähäistä itsetuntoa kohottaa, kun vaivautuu laittamaan kuontaloaan. Eikä tuo ukkelikaan pahakseen pane, jos olen laittautunut nätiksi <3
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla onkin tosi hyvä perustelu meikin käytölle, Tuulikki :)

   Poista