perjantai 31. elokuuta 2018

Missä mun pyyhe?

Siellä se jo on televiso valmiina elokuvaan.

Huitaistiin miehen kanssa muutto. 

Ei oikein irronnut motivaatiota pakata tätä vähintään kahdettakymmenettäviidettä kertaa niin kuin yleensä on tapana. Mitään ei suunniteltu, kunhan huidottiin menemään.

Siis todella huidottiin. Rojut laatikoihin huiskin huiskin, kupit, kirjat, paidat, lakanat, kengät, kirjat, kupit, lakanat, huiskin huiskin, eikä yhteenkään laatikkoon jaksettu kirjoittaa, mitä siinä on ja minne se kuuluu, niin että kun tavarat viimein saatiin uuteen kotiin, - "kaikki vaan olohuoneeseen" ohjeena muuttomiehille, kun ihan sama minne, kunhan jonnekin - niin sitten ei löydetty yhtään mitään.

Mutta ei niin ikävää ettei jotain iloakin.
 
Oooo! Täällä on leivinpaperi! Haa, meillä on tällainen kuppi. Oi, tässä on vanha kynttiläkin vielä. Ja voi sitä höpsöä, onko se pakannut koiran vanhat pallotkin.

Ja kymmenennen laatikon penkomisen jälkeen löytyy laamapaidan helma ja arvaa, että lähellä ollaan.

Löytyy pyyhe ja pääsee suihkuun.

6 kommenttia:

 1. Heh, kyllä ne tavarat sieltä vielä löytyy ja paikkansa löytää, mutta siihen menee vähäsen aikaa. Olen muuten joskus ollut mukana muovikassimuutossa. Ihan hirveetä..
  Mukavaa viikonloppua, itse olen paennut ukkelin kanssa viikonlopuksi mökille kodin tavarapaljoutta - täällä ei ole mitään ylimääräistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muovikassimuutto? Kuulostaa todellakin hankalalta.
   Miten teillä ei kerry mökille ylimääräistä tavaraa, kun useilla se on juuri päin vastoin? Sinnehän rahdataan kaikki, mitä kotona ei enää mahdu säilyttämään :)
   Mukavaa viikonloppua sinullekin, Tuulikki, vielä ehtii nauttia lämmöstä.

   Poista
 2. Moi. Niin, joka asiaa voi katsoa monelta kantilta. Muuttokaaoksen keskelläkin voi iloita löydöistä. Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, Kristiina, löytämisen riemu on tämän kaaoksen keskellä lyönyt minut ällikällä. Miten sitä voikaan iloita omista tutuista rojuistaan. Ihan kuin näkisi jokaisen patalappunsakin ensimmäisen kerran.

   Poista
 3. Se on kiva välillä vain huitaista. Hieno saavutus sinulta, koska kerroit olevasi perfektionisti. Kyllä ne tavarat oikean paikkansa löytävät vähitellen. Onnea uussuhteeseen ja uuteen kotiin. Vai onko se uusvanha. Leppoisaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Marja, perfektionisti väistyy, kun muuttoihin kyllästynyt minä astuu esiin. Mutta arvaa vaan, miten perfektionistia nyt ottaa päähän, kun kaikki on todella sekaisin
   Kiitos onnitteluista ja rauhoittavaa sunnuntaita sinullekin.

   Poista